nya bloggar !

Hejsan  !

 Kommer inte blogga mer på denna blogg men kommer ha den kvar iaf.

 Mina nya bloggar : 

 www.minselina.blogg.se - bloggen som bara handlar om Selina.
www.livetmedemma.blogg.se - min blogg.

 Ha det bra♥

Natti Natti :D

Godnatt .. :)


Hhahhahahha

Hej !

 Vet inte ens varför jag skriver detta men ; Jag kommenterade Kissies senaste inlägg först :D Hon gjorde inlägget för typ 5 minuter sen ;) Hahah :)

 Puss<3

egobilderna

!
 Hej gått folk !
  Jag kör ju men Egobilder varje dag har jag insett ^^ Och så tänkte jag att det skulle vara lite konstigt om jag inte gjorde det idag ! xd. Men nu kommer dom iaf :)
Lilla jag :)

Hihih ^^

U smile, I smile ♥

Jaha. Det blev inte så många egobilder idag! Men det kommer säkert mer i morgon. Det kan bero på att jag inte fastnar på bild idag ;) Men iaf. Nu ska jag fixa nya smileys. Pallar inte dom jag har nu. Så ska fixa nya snygga !

 Puss.

Älgen Engardt bestis ;)<3


Jag är smart !

Ha ! Jag har fixat smilleeeyys till min blogg :) alldeles sjeeellv :D Hahah *stolt*

 

Puss :D


Är hemm nu !

Hejsan !

Är tillbaka från skolan nu och kollar på TV och lyssnar på musiiik nuu. Och är inne på datan och sånt också såklart :) Men klockan 19.10 ikväll börjar dansen och den slutar 20.10. Men jag vet inte om det blir ett till inlägg innan dansen menmen vi får se ;) Okej .. Men nu ska har jag inget mer att säga. Så <3

Btw .. Jag TROR att emelie kanske ska hjälpa mej med bloggen. Om inte Felicia gör det .. Men ah ^^


Dagens Look.

Godmorgon !
Jag hann ju inte säga så mycket i förra inlägget idag , och jag hinner inte säga så mycket i detta heller. Bara att ; När jag kommer hem idag så har jag dans klockan 19.10 men jag bloggar innan det också. Och en sak till ; Här kommer dagens faceloook och outfit.
Otfiit : Munkjacka : Esteten.
Linne : Gina Tricot.
Tights : Gina Tricot.

Och så här ful är jag idaaag .. xd


Puss


Ska sminka mej nu ..

.. så jag bloggar mer senare och då kommer de Outfit och Facelook lovar :)<3


Läxor - Check .. ?

Hallo !

När jag kom hem från Tennisen ( klockan 5 ) Så åt jag middag och sen klockan 17.30 började jag med min Affish som man ska ha klart tills i morgon. ( So:n ) Och jag blev klar nu ! Ungefär kvart i åtta ! Typ tre timmar tog de :O Usch ! Men nu är den iaf klar och jag har gjort Spanskan också . Men matteboken glömde jag som sagt i skolan men jag får väl göra den i morrn eller typ skriva av nån. Hahah Nej jag sa ingenting :s Men iaf. Jag har nu asont i händerna efter av att ha jobbat med överskriften på Afiishen :
Jag tog bilden innan jag gjort klar hela affishen men ni får se hur det blev nån annan gång ^^ Men det här går väl bra ? Vad tycker ni ? hahahahhahah .. Jaaag tycker då att den är skitsnygg .. :/

Eh okej ignorera mitt fuckface -.-' ♥

Men faktiskt , så dålig blev den ju inte . Men nu kommer det några bilder från skolan idag:
Jag & Älgen ( ellen )

Emo ögon jag fick idag asså :o
Hahah ignorera mej och kolla på söta lilla Elin :D

Löööllo :)

Jag & Löööllo :)
Blir ingen mer bloggning idag .

Puss

Just nu§
Fy fan .. Fastnar verkligen inte på bild idag .. Menmen.. Bjuder på mej själv i bloggen lixom. Då blir den roligare har jag höööört :)


Har inte bloggat idag ..

Hej !

Jag vet att jag inte bloggat idag , riktig låg uppdatering men jag har ju som sagt varit i skolan ;) Men asså jag hann inte blogga imorse ! ;) Men jag bloggar nu iaf. Tills i morgon så har vi läääxor. B.l.a Matte men jag har glömt min mattebok i skåpet :O Så jag får väl göra den i morgon bitti i skolan eller så säger jag att jag glömt Läxboken hemma ;)  Men när klockan 4 så ska jag på Tennis träning och Fia kommer hit närsomhelst för hon ska också på den så har vi selliis dit :) Men nu har jag inget mer att säga .. Men när Fia kommer så ska vi typ gå till Tennisen direkt .. Menmen.
Jag just nu.

Min Estetisk tröja som jag fick idag. EG= Emma Gylesjö.
Och sen står det :
Skarpäng
Kunskap
Trygghet
Glädje.
Täby.
;)

Och baksidan på munkjackan.

Puss<3


Puss & gödnatt

Jajag vet att det är astidigt men jag är fucking astrött -.-' Så jag ska sova nu men vi hörs i morgon bitti tror jag ;) Alltså jag börjar klockan 08.05 *i think* Så isåfall så får jag väl stressa och blogga :s

Godnatt käära bloggläsare som måste KOMMENTERA MER :D


M A L I N

Det var ju verkligen INTE Malin som gjorde bilden och sen skicka den till mej och bad mej lägga upp den på bloggen neeejnej ;);)


Mitt nya ajfån skal - med tassar !


CANON EOS 500D
Foto och red: Jag.
Vad tycker ni ? Hiss / Diss ?


Valpar till våren ..


Våran Collie 'Bronze Leaf Jewel Jinny'

Smirre  , 'Ridings Deloré'



Gjorde en ny Header ..


Vad tycker ni ? Jag hade ungefär samma tanke som den andra Headern jag har nu. Men jag tog andra bilder och så. Och jag ville helst ha en Header som jag gjort själv.. Jag blev ganska stolt över denna .. Den är ganska enkel. Men fin tycker jag !
 Tycker ni jag ska ha den ? Ni bestämmer ! :D


Bara massa skitprogram på Tv .. -.-


Hahah flummbilder på meeeeej just .. NU ! :D<3


Chattar med sötaste Tilda


Hihih ^^ Älskar dej gumman<3


Kennel Wild Princess -

Gjort en header till Kennel Wild Princess.

 Vad tycks ?? :)


Lääääxxoooooorrr :(

Hejhej !

Uschusch , har massor av läxor tills på Onsdag och Torsdag :( I So:n ska man göra klart en affish och jag har typ skrivit 'Polarområdena' på ett stort papper ^^ Hahah. Och så ska man till Svenskan läsa ut en bok på 166 sidor och jag har typ läst 60 sidor -.-' Och sen så ska man träna på massa uttal i Spanskan .. -.-' igen ! ;( Men aja. Jag får väl göra lite läxor sen om jag pallar , kommer säkert inte palla men man måste ju ^^ Hihih :) Men nu har jag inget mer att säga jag sitter nu och kollar på TV och är inne på datan och äter guuudis..
^Jag just nu^

Puss:P♥


09.10

Godmorgon!
Har ingen Estet nu på morgonen så jag börjar 09.10 idag :) Så det är braigt. ;) Men idag får jag typ skjuts till skolan och sen får jag gå hem. Men har precis nu gjort iårdning mej och packat och sånt ^^ Ni ska få en bild på mej idag men det blir ingen Outfit bild. Jag tog många med min webb men asså alla blir asdåliga :( Jag får börja ta bilder med kameran och ajfån nu på morgonen tycker jag ! Och det kanske ni också tycker .. ? Men iaf. Min släkting Anja som också var med igår när jag sov hos fia , har skaffat en blogg ^^ Jag hjälpte henne med det igår så .. Men jag tror inte hon har bloggat så mycket men iaf. Ni kan ju kika in på den : www.anjasdjur.blogspot.com Hahah.
Men jag ska hjälpa henne med hennes Header sen. Men iaf. Nu måste jag nog gå ;(

Pic:

Riktigt ful .. Men jag orkar inte bry mej längre :O

Puss♥


Stänger av datan nu

Är hemma nu och ska stänga av datan. Imorrn är det igen Estetisk på morgonen tror jag ? Så det är soooft ;) Men skulle inte säga mer än Godnatt så ^^
Selina är också trött ! ;)<3


Ska typ hem snart..

.. Och jag lovar att blogga mer då ! :) Puusss<33

Ut i skogen !

Hej!

Jajag vet at jag inte bloggat idag .. Ber så mycket om ursäkt för det .. Men jag och alla andra har haft fullt upp idag. Först gick jag och Anja upp vid halv tio ungefär vaknade vi. Och sen flummade vi xd. Och sen hörde Fia att vi var vakna och då kom hon in i vårt sovrum och 'väckte' oss. Fast vi va vakna ;) Hahahha.. Men efter det så åt vi frukost och sen ringde min andra syster och sa att hon stod utanför dörren med Leah. Hahah. Så då åt vi frukost hihih ^^ Och sen gick vi ut på en liten morgonpromenad på ungefär en halvtimme. Och sen kom vi hem och då spelade vi Twister och sen åt vi lunch. Nu sitter jag och bloggar ;) Och snart ska Mamma komma med Selina och hon ska följa med på långpromenad runt Mörtsjön :) Och sen kommer Mamma och hämtar henne eftersom Selina inte är så Katt- tränad. Men efter det så ska vi väl bara slappa och vi ska typ se på en till film .. Och sen vid klockan 20.00 så ska jag heeeeeeeem :)
Men jag tror det blir mer uppdatering under dagen ..? Men vi får se.

Pics;

Jasmine & Anja dansar.

Twisteeeeer

Beeeellla :D

Anja , Katten Bella och Jasmine!


Puss♥


Nu ska vi snart sova ..

Hejsan !

Vi har kollat på två stycken filmer nu och vi ska snart sova faktiskt. Anja sitter i min säng nu och leker med Bella. Och jag ligger i sängen med datan och bloggar ^^ Hahah. Och fia sitter i fåtöljen och är inne på sin spruckna ajfån ;) Ni antecknar nu va ? ;) Men jag lovade ju er bilder förut så här kommer dom ; ¨
Lennon på kurs!

Jag & Anja.

Vi igen !

Jag & Anja på promenad med Jasmine och Safira ner till Ica Rösjö för att handla lite mjölk ^^ Bara så ni vet ;)

Jag & Bella just nu!

Puss.

Bloggar mer i morgon!
Btw .. Har varit sminklös typ hela daan :D *stolt* ;)

Gondatt♥


Dålig uppdatering

Hejsan !

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har varit hos min syrra hela dagen ju och hon har haft en hundkurs i två timmar och då har jag ju inte hunnit blogga men nu gör jag det. Fast ett väldigt tråkigt inlägg blir det nu eftersom jag inte har nåt att säga eller har ingen bild så. Men jag lovar bilder från dagen kommer komma snart ikväll.
Nu är Anja i duschen och snart är det min tur. Och sen ska vi se på film.

Puss:)


ska slagga hos syrran !

Hej Och Godmorgon !

Jag gick upp ungefär vid 11 idag och och fem minuter så ska jag gå hem till min syster för att sova över hos henne ! Min andra syster Amanda kommer också men hon ska inte sova över. Och min släkting Anja ska också dit och vi båda sover över. Anja är två år yngre än jag. Men jag lovar att uppdatera mer under dagen men jag har inte med mej min data till Fia men jag får låna hennes för att blogga ;) hahah. :)

Har inte hunnit sminka mej men ni får ursäkta ;)

Puss


Du & Jag förevigt. Var det inte så du sa ?

Vi delade på ordet kärlek. Jag tog kär du tog lek.. 


Hah svar till Rune :D

Rune om 15.22:
Vf e ni allti så sööta?

Sv ; hah jaoodu rune ;) Får jag fråga vem du är .. Rune ? xd:)

Sitter och äter Popcorn och kollar på Idol!


hahahhahahh bjuder som fan ! :O


egooo


Usch -.-'


Nån film ..

Duschade precis och kollar på nån film just nu. Hahah. Vet inte vad den heter men den går på TV. Det var typ bara det jag ville säga men jag bloggar mer senare , innan Idol ! :D

 

Kisses§


En bra blogg har många bilder ..?

Bilder från Skarpskräcksdagen idag ! ;) :
 
Ellen & Jag.

Älskar den här bilden ! Kolla våra ögon liksom ! xd<3 Från vänster ; Hanna, Jenny, Fia , Wilma & Jag i mitten.

Malin & Lova från min gamla klass!

Ida xd

Mikaela med dom snygga ögonen ? ;)

Jag , Lova & Malin.

Wilma! :D


Hej förresten ! Jag kom precis hem från Skarpskräcksdagen. ( Stavning ? ) Och det var väl helt okej. Det var ett spökhus också och jag gick med Wilma, Ellen & Fia. Hahah dom blev asrädda . Jag med faktiskt men det var inte så farligt xd ;) Men sen efter lunch var det disco och sånt :) Och nu sitter jag hemma och tråkar. Ingen kan göra nåt , Fia har gäster och Wilma vet jag inte vet inte vad Ellen gör heller menmen.

Puss


hinner inte ta en look bild !

Godmorgon !
Nu har jag packat allt för dagen, allt smink , kläder och lite blod.. ;) Men Jag hinner inte blogga mer just nu. Men jag kommer självklart hem med massor av bilder i mobilen och då får ni se det så klart ! Kanske en video tillochmed ;) Hihih :) Men måste fortsätta packa nu så.
Det blir ingen Look bild idag eftersom jag hinner inte + att ni får ju det sen ! :D<3

Puss

Vad tycker ni om min Header ? Jag tycker den är skitfin ! Kommentera ! :D


Flicka 2

Godkväll!

Såg precis en film som heter 'Flicka 2' Det var en heestfilm xd. De som gillar häster är det en väldigt bra film för dom men jag är ju inte så intresserad av hästar så .. Men den var väl .. ehm . .ganska bra ? *host* Men ah.


Nu ska jag berätta lite om vad som kommer hända i morgon ! Då är det Skarpskräcksdagen i skolan jag går på. ( Skarpäng ) Och då ska man klä ut sej som typ Halloween och efter klockan 12.00 så är det inga mer lektioner utan det kommer vara ett Disco. Hahah. Men jag kommer ta massa med bilder så när jag kommer hem i morgon kommer ni få se bilder på hur jag och alla andra ser ut ;) Men vår första lektion i morgon är Idrott och efter den så ska jag fixa mej ! Och sminka Fia. Så jag kommer inte gå utklädd till skolan i morgon så det blir efter idrotten. Men jag bloggar mer i morgon ! För nu ska jag sova eftersom jag snart kommer svimma.

 

Godnatt. :)
 
♥Älsklingen♥


Lite om dagen !

Hej!

Har kommit hem från skolan nu och sitter i sängen och kollar på TV nu. Är jätte trött xd. Men ingen kunde göra nåt idag. Och Fia är på Tennis träning just nu och slutar klockan fem. Så jag ska be henne logga in på skype då så får jag nåt att göra :)

Idag i skolan så gjorde vi inte så mycket. Först började vi med SO och då så gör jag, Emma F , Sofia & Lollo ett arbete om Stormaktstiden. ( En period i Sverige på 1600-talet då nästan allt land runt Östersjön var svenskt ) Är fett stolt över att jag kom ihåg vad det var för nåt ! ;) Men ah. Man ska göra ett bildspel i PowerPoint. Man ska göra ett var och sen ska man sätta ihop dom. Så att det blir ett gemensamt arbete och sen ska man redovisa det. Efter det så var det KLF- lunch. ( Klassförståndarlunch ) Och efter det var det Textilslöjd. Och då gjorde jag klart mitt örngott till en kudde. Hihih ^^ Det blev jättefult ! Hahah. Jag gillar inte Textil så mycket så hm. Men sen var det Svenska sen samling och efter det Matte. På svenskan så ska vi snart byta platser ! :D:D:D ( Den jag sitter bredvid är .. bläh. -nämner inga namn ;) - ) Så jag slipper sitta bredvid den personen.
Men jag kommer berätta mer om morgondagen i ett annat inlägg för det blir lite långt det här annars !

Puss<3

-Jag just nu-


09.25 - 15.00

Hej!

Eller Godmorgon kanske jag ska säga ! Idag så börjar jag skolan med So klockan 09.25 så jag fick sovmorgon xd. Men det är ju bra ;) Jag har nu fixat mej och packat och ätit frukost :P Men jag åker inte förrän 09.10 typ. Annars kommer jag för tidigt till skolan. ^^ Och då är det typ ingen annan som är där så :( Har inte så mycket mer att säga nu. Men när kommer hem ska jag antagligen vara med nån eller vara med Selina :) Ni får en bild på mej idag och sen ska jag inte tråka ut er mer ;)
Puss♥


Nu ska jag på dans ..

Hej !

Nu ska jag snart på dansträning men jag tänkte blogga lite innan liksom :) Hihih. Jag har nu bytt om och fixat liite. Och sen tagit en egobild som kommer här ↓
Hahah. Finfin ?  Nejnej. Men ah.

Jag har inte gjort mycket sen förra gången jag bloggade , bara ätit midag och så har jag snackat med några på skype och facebookat och sånt. Men snart kommer en ny design upp :) Eller i kväll eller i morgon kommer den upp typ. Men men. Jag har inte så mycket mer att säga nu så ah.
Men dom här kläderna har jag på mej just nu ;
Puss


Svar till Ellen :)

Lelle  om Hjälp någon .. ?:
Jag tror man går in på inställningar och väljer var huvudmenyn (eller vad man nu säger) ska sitta och då väljer man höger sida för då kommer inläggen på vänster sidan!
Jag vet inte om det var det du mena men iallafall.
Jag tror iallafall att det e så!<3
/Lelle<3


Sv ; Fast du har ju Bloggplatsen och jag blogg.se så det är inte samma så ;)<3

Hahah xd !

Emma om Hjälp någon .. ?:
Du har den ju på vänster? :P
http://bloggdesign.nu
elin § om Hjälp någon .. ?:
sv: jo de vet jag men de är väl de nu? xd<3

Sv till Elin ; Hahah skrev fel. Men kan du typ inte fixa till mej ? xd Du har ju min inloggning och sånt  :) <3

Sv till Emma ; ah men asså jag fattar inte det där med bloggdesign.nu  .. :P xd

Hjälp någon .. ?

Är det nån som vet hur man fixar så inläggen blit på vänster sida istället ?? Om du vet och kan hjälpa mej kommentera dehär inlägget :)<3 Den som hjälper får en länkning xd ?

(Btw .. Jag ger inte ut min inloggning och det till dom jag inte känner så)


Så här går det när man ber Sofia och Ellen att hålla i min mobil. :D


Hahah sötnosar ;)♥


Thank You :)

Hej igen.

Ni kanske har märkt att jag har smileys igen på bloggen ? Om ni inte har märkt så kolla här : :P:P Hahaha. Men jag tänkte att jag skulle börja med smileys igen så bloggen blir lite roligare. Fast jag tänker inte göra dom hela tiden i inläggen för de blir lite rörigt då.
Men iaf. Min släkting Karolina har fixat tillbaka mina smileys och hon har fixat lite design och så. Vad tycker ni ?? ^^

Besök hennes blogg när du har läst och kommenterat min ;) www.ockalina.blogg.se :D<3


15.22

Hej !
Kom precis hem från skolan och nu är klockan 15.22 och jag sluta typ 14.05 hahah. ^^ Men jag gick hem med Ellen, Elin och Fia och jag & Elin flummade lite så det tog ett tag att gå hem xd. Men i skolan så började vi med Matte lektion .. Och såklart glömde jag böckerna hemma :D Hahah .. Men jag fick typ låna böcker och sånt .. Sen så hade vi Engelska ! Och jag och Ellen är i samma mattegrupp men vi sitter inte bredvid varann tyvärr. Men på den lektionen skulle man typ översätta en text som typ var en sida lång .. :O Det var inte så kul .. Och efter den lektionen hade vi ett till språk ^^ Spanska , Jag och Ellen är i samma grupp på den med men på den lektionen sitter vi bredvid varann ^^ Hahah . Man skulle typ prata med den personen bredvid och berätta massa saker. På spanska såklart ;) Och äntligen ! Efter den lektonen var det dags för lunch och då flumma vi typ asmycket ! Jag tänker inte säga mer om det.. xd. Efter lunch hade vi typ 1 timmer lunch :D Och sen var det SO .. Deeet är astråkigt ! ;(Vi håller på med nån skit affish .. :O Om Polarområdena ( För er som är tröga så är det Arktis Och Antarktis ) Och sen var skoldagen sluuut. Hahah. Nu blev det väldigt mycket text ^^

Men nu sitter jag bara i mitt rum och lyssnar på musik. Som vanligt ^^ Men sen ska jag på dans klockan 19.10 så jag bloggar mer innan det såklart. Men nu blir det lite bilder från dagen.
Hahahahahh Jag & Ellen .. :D<3333

Jag & Elin ;)<3


Puss


09.15

Godmorgon!

Nu har jag precis gått upp och fixat mej , läst allas bloggar , som jag gör kanske 5000000000000 gånger om dagen :) Och så har jag packat så jag är så gott som klar nu ! Jag får skjuts till skolan idag ! Wiihoo. Så jag slipper gå till skolan i snöstormen.. Då skulle jag vara tvungen att gå redan nu om jag inte vill bli försenad till skooolan. Så jag får skjuts idag , men jag får antagligen gå hem ^^ Hahah. Jag åker inte förrän vid tjugi - kvart i nio.. Idag när jag kommer hem så ska jag inte göra nåt särklilt. Jag slutar ungefär vid 15 idag .. ? Och ikväll klockan 19.10 så börjar min dans, och den slutar 20.10 Men jag lovar att blogga innan det också såklart ;) Vår första lektion idag är Matte tror jag ? Jätte kul ...

Fett konstigt .. Gud vad mörkt det blev , fast mitt rum är så asaljust ! :o

Jaa , så här ser jag ut idag dårå.


Puss


Hahah Jag och minna snackar weejbi.



Jag : Nalle Puh har inga byxor på :O:O <3
Minna *börjar sjunga* : Den som inga byxor har , han får gå med rumpan baaaaaaaaaaaaar :D:D:D:D
Jag : *gapskratt*


Hahah ingen fattar .. :D<3
Älskar dej Minna :D<3


Jag fastnar inte på bild idag ..


Hihih.

Sminklösa jag.

Lalalalalallalalalla ..

Tumme upp för mina egobilder , huh ??

Många Emma.

Piece!


Im so sorry ..

Hallo :)

JAg kom hem från tennisen vid halv 6 och sen var jag tvungen att äta middag och sen göra mina läxor -.-' Så ni får ursäkta mej ^^ Meeeen jag ville egentligen bara säga att jag lever. Men nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på muusik. Men bloggar mer senare så.

 

Puss ;)


Tidinställt (y)

Hej !
Nu sitter jag på Tennis träningen och Fia är här ( Tror jag ;) ) Men nu ska vi börja så Puss.

Ignorera snälla -.-'


Im Crazy :D

Hejsan !

Nu kom jag precis hem från skolan. Och gissa vad ?? Det snöar ! :D<33 Egentligen så är inte snö högst upp på min lista. Men det är defenitivt långt över slask ! :) Hahah så ni bara vet. Men nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på högsta volym med musik och sjunger asahögt xd<3 ( Misic is my drug ! :D )  Yäh.. Men sen klockan klockan fyra så ska jag på tennisträning med Sofia :D Och sen ska jag hem och plugga -.-' Men så är det när man är så illa tvungen att gå i skolan. Men om jag inte skulle gå i skolan så skulle jag aldrig träffat mina älsklingar ♥ Men jag har inte så mycket mer att säga så ja. :)
Galna jag i mina snygga brillor nu.

Yääh girl. Im a  crazy bitch ;)<33  ( misstolka inte )


Puss :D<3


Nu har jag riktigt brottom för jag börjar skolan klockan 08:00 så hinner inte blogga just nu.

Men nu kommer dagens face bara. Jag hinner inte ta Outfit bilder så det blir bara facelook-
Jätte dålig kvalite menmen ..

Puss jag lovar att blogga mer när jag kommer hem från skolan ♥


Svenska HollyWoodfruar.

Hejsan :)

 

Detta blir nog mitt sista inlägg för dagen och sen vet jag inte om jag hinner blogga i morgon bitti eftersom jag börjar 08:00 så ah. ^^ Och då börjar vi med svenska lektion :( Bläh -.-'  Men nu blir det Svenska Hollywoodfruar och sen ska man väl sova. Hahah.


Puss & Guuuudnatt :D


Min syster Sofia är ganska .. rolig ;)


Förlåt Fia menmen. :D:D:D:D:D:D:D


Ursäkta bilden ^^

Hej sötnosar !

 

Nu har jag kommit hem från träningen med Selina eller jag kom hem vid halv fem men jag har ätit middag också så ah ^^ På träningen så körde vi Agility :) Och sen kom mina kompisar dit för dom såg mej och då fick Malin heter hon , köra banan med Safira ^^ Hahah och det gick ju inte så bra men iaf. Safira ville inte springa med Malin utan bara Matte sofia ;);) Hihih ^^Amanda & Leah var också med och Amanda tog lite foton med min kamera så jag kanske lägger upp några sen.
Jag just nu. Ni får ursäkta ;)


Puss blogu later.

(  P.S. Ni som blivit nominerade till Blog Awards . Glöm inte att göra det som står! )


Blog Award.


Oj vad roligt ! Jag har fått en blog award av Sofia som har ett hundföretag ; www.saminestassar.blogspot.com Tackar :)

När man är nominerad så ska man:

- Kopiera in award bilden i sin blogg för att visa att man har fått den
- Tacka och länka till den som nominerade den
- Nominera 7 andra bloggare och länka till dem
- Berätta 7 saker om sig själv

Här kommer de bloggar som jag nominerar:

x www.amanddaas.blogspot.com Min syster med sin Collie Leah.

x
www.wildprincessblogg.blogspot.com Min mammas collieblogg.

x
www.mariawillers.blogspot.com Maria och hennes whipppet Puzzel.

x
www.plaskhund.blogspot.com Alexandra med sina pudlar Zoe & Duva.

x
www.lolloochtessie.blogspot.com Lollo och Tessie.

x
www.ettlivsomsara.blogg.se Sara och hennes liv.

x
www.daysofmyself.blogg.se Andrea och hennes liv.

7 saker om mig:

x Jag har bara halvsyskon.
x Min favoritfärg är svart.
x Jag har bara varit utomland en gång, och det var i Grekland.
x Jag har dansat balett , latin och musikal.
x Jag har ett uselt tålamod.
x Jag var galen i Twilight men inte längre . :P
x Och jag är jättedålig på att hitta på saker om mej själv.

Jahapp. Det var väl det ! Så ni som är nominerade nu , ni måste göra detta ;)

 

Lycka till ♥


Lunchen ..

Hej !

 

Nu sitter jag i skolan i datasalen och så länge har vi haft Estetisk , matte , engelska. Och nu har vi precis haft lunch och nu har vi lunchrast. Nu ska jag berätta om en händelse på lunchen ;

 "  Jag och Ellen är i samma gupp på engelskan och efter engelskan så gick vi till lunchen för att äta och då kommer vi in i matsalen och då sitter det massa småbarn där ^^Hahahahahhah och ellen ba :" Ska vi verkligen äta här ? " men vi gjorde det ^^ Så vi satte oss vid ett bord och Ellen började äta på sina flingor. Och vi var dom enda 'stora' i matsalen för det var inga andra som kommit en. Och sen helt plötsligt så ställde sej alla andra småbarn upp och började sjunga ;"ja må han leva , ja må han leva , jaaa må han leeeva ut i hundrasde ååårr " och jag och Ellen börja asgarva ! Och då kom ludde och bara : " Det här måste jag spela in ! :D " Hahahahah  det var askul! Så det var en ganska konstig lunch. När dom hade sjungit klart så ville Ellen inte stanna i matsalen längre så vi gick ut och hon slängde all sin fil och mat ! Hahahahahahhahahhaha så allt klumpa sej :P. Det var en väldigt konstig lunch! :O tycker vi. xd<3 "


Ah nu vet ni vad som hände oss på lunchen ;) så det var ju ganska kuuuligt. Men nu sitter vi iaf i datasalen och är inne på Facebook och Ellen bloggar också och hon skriver också om den lilla händelsen på lunchen. Så du kan läsa vidare om du trycker HÄR !

Bloggar mer när jag kommer hem från skolan *i think*

Puss^^

Jag är som sagt i skolan så det blir denna bild.
Slumpvald ^^


Jag hatar Vinter -.- ;o

Godmorgon alla söta ^^

 

Jaa, Jag hatar verkligen vinter ! :O Vissa tycker det är jääätte mysigt med juul och få åka upp till fjällen och åka skidor och blablabla. Men nej . Det kan vara kul med Jul självklart men inte skidor. Speciellt inte långfärdsskodor. Isåfall blir det slalom för mej hela vintern ;) Men ^^ Hahah , lite onödigt att säga detta dårå. Men ah.+ att vintern är för kall. Jag kunde knappt gå upp i morse :( Det kändes som om det var 10- grader eller nåt ;o Så jag sitter fortfarande och fryser. Så ah.



Meeeeeeeeeeen skolan börjar 08:10 och jag ska inte åka till skolan förrän kvart tio i. Jag och några till i min klass ( blandannat Ellen och Wilma :D ) har Estetisk Profil på morgonen. Så då får man ingen sovmorgon näjnäj. Men sitter nu bara och är inne på datan och sen ska jag nog fixa och packa. Men jag kommer inte ihåg vad jag ska ha med mej xd<3 Meen jag får se vad jag hittar :o^^


 Men nu kommer dagens face och sen så bloggar jag mer när jag kommer hem från skolan ! Dagens outfit är bara ett par joggingbyxor, en T-shirt & sen en övertröja ^^ Jag orkar inte ta Outfit bilder idag så det blir bara facelook;
ahh okej här är jag just nu och idag dårå. Ni får ursäkta bilden men ah ^^
Så här ful är man ju idag , jag fastar inte på bilder idag så..


Puss<3


( Btw.. När jag kommer hem från skolan idag så ska jag på hundträning klockan 15:00 så det kanske blir bloggning när jag har kommit hem efter den för jag hinner nog inte )


Bloggar mer i möörrn.

Nu ska jag gå och lägga mej , bloggar mer i morgon innan jag går till skolan.

 

Puss sov gott.


Hahah Ellen xd<3

Lelle  om Skola i morrn -.-:
Oj vad jag var snygg då!hahahahah
Jag vill också vara med och se trean (jag vet måste läsa böckerna först blablabla)!hehe<3
/Lelle

Sv; Hahahahahhahh älskling sjäälvklart ;);)<3

Just nu ..


liten bild -.-


Skola i morrn -.-

Hejsan !


Nu har vi kommit hem från kyrko gården och jag sitter i mitt rum och lyssnar högsta volym med musik. Och snackar om Twilight med Ellen på skype xd. ahahaha:P  Hon är lite efterbliven ^^ Hon har inte sett tvåan än och hon håller på att läsa ettan ( Jag låna den till henne , jag tvinga henne att läsa den .. ) Men jag och Wilma kollade iaf på New Moon ( För er som är tröga så är det film två i Twilight serien ^^ ) Men vi kollade på den iaf. Wilma hade inte sett den heller hahah. Men ettan har dom iaf sett ^^ Men ah. Hon är iaf arg nu eftersom hon inte gillade slutet och hon vill se mer. Meeeen jag ska bjuda över henne när trean kommer hem till määääjj och då ska vi se den så att hon blir lugn .. Men nu blev det väldigt mycket text ^^Hahah. Men nu ska jag nog vara lite social mot Ellen. Men skulle också säga att skolan börjar i morgon ! :O -.- Det ska bli kuuuligt att träffa , det gillas. Men skola ogillas. Men NU måste jag vara sosse med bestis. Så ah.

Puss Bloggar mer senare ikväll eller så blir det inlägg innan schuuul i mööörn. fast jag börjar 08:10 men ah..
Jag och sötaste Ellen. ( Ignorera mej där i hörnet bara så blir bilden skitasööt )
-tagen från arkivet-


Nu ska vi åka till kyrkogården.


Wilma gick precis hem men vi har tagit lite fjumm bilder..


Jag och mina nya schhnyygga glasögon xd

Me again.

hahah älskar dej <3

Puss.



Hahahahahh :P

Och jaa.. Vi har likadana glasögon.


Hej förresten ! :D<3 *fniss*

Som ni kanske förstår och ser så har Wilma precis gått hem. Vi hade det askul i täbban<3 Men nu ska vi få gäster så jag måste sluta blogga och vara lite social..
Men först så en bild på mej och mina nya tights jag också köpte i täbban men som jag också glömde lägga ut bild på ;
 
Min Outfit just nu. Kolla in mina tights. Digga färgen asså ; Hot Pink ;)

Mitt fäääjjs.

O ännu en liten egobild.

Puss


nu är vi hemma från täbban.

Hej !

Jaa nu är vi hemma. Vi var inte i täbban så länge hahah. Men jag köpte iaf vad jag behövde + lite till hihih :D Men nu kommer det lite bilder på oss och vad jag köpte i täbban :D
Ett par glasögon utan styrka.

Svart nagellack;)

Och hårnålar som några på BikBok lurade i mej .. :(

Nu ska vi se på film så ah..

Puss ^^


.. ?

Anonym om Svaren från frågestunden.:
Men på Marys första fråga gillar du värkligen honom fortförande om de den ja tror men för du gillar ju inte han!! Puss älskar dig gumman!!
Sv ; Okej .. Jag tror jag vet vem du är men jag fattar ingenting ? Jag pratar inte om han som jag tror att du tror att jag pratar om. För nej jag gillar inte honom längre ^^ <33 Puss:D

nu fick jag brådis!

Hej !

Detta blir ett riktigt snabbt inlägg för jag måste hinna med bussen till täbban till halv ett så jag kan inte säga så mycket. Men jag looovar att blogga mer när jag kommer hem. Ska träffa Wilma halv ett nu så ah.

Här kommer dagens face.
Ignorera .. :D

Puss<3


Ska inte lägga mej än men ..

..jag säger ändå Godnatt nu :) som ni kanske märkt är detta ett mobilinlägg så de blir inte så snyggt men ah ;) i morgon ska jag träffa wilmis i täbban xd<3 men vi skulle träffas där halv ett så jag hinner blogga mer i morgon . Jag vet att det har varit lite låg uppdatering idag men jag har inte orkat blogga .. Men jag hoppas ni har överlevt iaf ;) Hahah:p men jag bloggar mer i morgon så ah puss och Godnatt ^^

Hahhahahahhaahhahahhahahhahahahahahahhah


SNACKA OM FEELING ASSÅ ! :D:D:D:D:D<3


hahah denna video gjorde min dag xd<3


Skype med Wilma och ego Emma.


Wilma Stenhardt<3


♥I was born to make u happy♥

( Inte så bra menmen .. )


Mitt smink jag använder ..

Tottan  om Fråågestund.:
Hej! Kan du göra en video där du visar ditt smink?

Sv; Här kommer den ! ; ↓


Puss:)

Svaren från frågestunden.

Sofia<3 om Fråågestund.:

1. Hur länge har du bloggar ?
2.vad fick dej att börja blogga ??:)
3. Vilken är din naturliga hårfärg ??:)
4. Vilka är dina äkta vänner ??


1. Jag började blogga när jag var i Norrland och min syrra visade mej på Blogspot. Och det var kanske 2-3 år sen. Då skapade jag min första blogg !
2. Min syster visade mej på blogspot. (
www.emmaochselina.blogspot.com )
3. MIn naturliga hårfärg är ungefär så här som på bilden ( jag är i norrland på bilden jag är ungefär 6-7 år på bilden ) ;


4.Sofia , Ellen Engardt , Elin Persson och Wilma Stenhardt :D♥

janniii om Fråågestund.:

bästa killen?
bästa strulet?
bästa vännen?
puss

1. ..
2. dedu ;)
3. Kolla på Sofias sista svar. Puss.:)

Mary<3 om Fråågestund.:
1. sötaste killen :P
2. favo färg :)
3. varför började du blogga?
4. hur länge har du bloggat?

1. Hahahahahahhahahahahhahh dedu Kan inte säga ! ( Han läser min blogg så.. )
2.  Svart :D
3. Jag började blogga eftersom min syster visade mej och tyckte det verka kul!
4. I några år.

Minna<3 om Fråågestund.:
Bästa kompis/kompisar?
Var heter du i mellannamn?
Favorit inlägg?
Favorit färg?
Favorit mat?

1. Elin Persson , Sofia Öhman , Ellen Engardt & Wilma Stenhardt.
2. Kristina Charlotta. ( Mobbas inte )
3. Hmm.. Ingen aning faktiskt .. Hahah.
4. Svart.
5. ..

elin § om Fråågestund.:

1. absolut bästa vänner/vän?
2. vem saknar du mest?
3. har du några andra husdjur mer än selina?
4. droglåt?

1. Kolla på Minnas första svar.
2. Min Kanin Mimmi :( Hon dog för inte så länge sen. Och jag saknar dej också.
3. Jag har tre till hundar. Två kaniner. Fiskar. En fågel.. :)
4. Gubben i lådan och Hey yo av Brooke Hogan.

f<§ om Fråågestund.:

Okej: varför gillar du hundar ?
Villket blogg läser du mest ?

1. Jag vet faktiskt inte :P Dom är så mysiga och snälla. Människans bästa vän. ♥

2. Ohh den var svår! nej !  Hahah jag läser diiiin och Lisas mest ! :D<3

Lisa om Fråågestund.:

Vad är det bästa med att ha en egen hund?

1. Man får uppfostra den som man själv tycker och då samtidigt som man uppfostrar den gillar hunden en mer och mer! Hoppas det var ett bra svar ! :P

Lelle  om Fråågestund.:

1.vilka e dina bästa vänner?
2.vilken e din favorit färg?
3.vilket e ditt favorit program?
4.har ingen aning?

1. Jag har många! .. Dej , Wilma , Elin , Sofia och Minna!
2.  Svart.
3. Jag vet fktiskt inte men favoritkanalen är mtvää.:)
4. -

Tottan  om Fråågestund.:

Hej! Kan du göra en video där du visar ditt smink?

Sjävklart! det kommer i nästa inlägg ! :) <3


Hoppas ni fick bra svar på era frågor! <3


Guudmorgon.

Hej !

 

Säger man godmorgon ? Eller är det goddag ?? Hahah aja. Men jag gick upp för kanske en timme sen ? Näej jag vet inte men jaja. Idag ska jag inte göra nånting .. ! Men ah. Jag får hitta på nåt. Jag har läst hela dagen ( den tid jag har varit vaken dårå ) ;) Men det känns bra ! :D<3 Hahah. Nu sitter jag bara med datan och läser bloggar. Men glöm inte fråestuunden nu !


Bloggar mer senare. Har inte så mycket mer att säga så ..

Puss

 ( P.s. Glöm inte att trycka här ! )


Guuudnight.

:*<3


Circus Möller

Nu är det Circus Möller och sen fortsätter utröstingen på Idoooool.

 

Puss ;)<3


Dagens finaste.

Är ..
 
Tilda ♥
Hon är söt & snäll. Det gör henne till dagens finaste. Puss på dej ;)♥


Veckans blogg vinnaren !


middag

Heeeeeeeeeeeej :)

 

Ska snart äta middag nu .. Och sen klockan åtta så är det Idol ;) Och sen Circus Möller ! Hahah :D<3 Jäätte sköjj. Men det var inte mycket jag skulle säga .. ah juste ! Jag ska avslöja vem som blev veckans blogg snart :D Så ni har ett liiiitet tag till på er att rösta så :D<3 Men a..

 

Puss


Nu blire fiiilm.


Ignorera mej. Sex And The City 2 :D<3


Facelook ~


Canon eos 500D , foto och red. Jag.


Inte så fina men jag hade tråkigt .. :D<3

http://emmaochselina.blogg.se/2010/november/fraagestund-1.html#comment

Glöm inte frågestunden ! Tryck på länken ↑ och fråga på !:D<3


Godisstenar .. ?

Hej !

 

Har kommit hem från skogen nu och Selina hoppar upp på varje sten i skogen ! Hahah , hon vet att hon får godis nät hon hoppar upp på dom :P Men hon har faktiskt speciella godisstenar. Så om hon hoppar upp på en sten som inte är en sån .. Så får hon inge gooodis. Men idag hade man göött godis så hon prövade lyckan på varje sten ;)

Hihih Jag fotade nästan alla stenar hon var uppe på ;

:)

En liiiiten sten.

Tessie hänger med.

Cutieface<3

:P<3

^^

Lite suudig menmen ..

Stor sten.

Största stenen  !

Det var kanske 15 till stenar men jag hann inte fota dom innan hon sprang iväg till nästa =)

Puss<3


Tidinställt ..

Godmorgon !

 

Är just nu i skogen med hundarna på långpromenad.. Bloggar mer senare idag.

Ha en bra dag ! ^^


Puss och Godnatt

Godnatt alla älskade läsare.

 

Sweet dreams .. ♥


Fråågestund.


Det är bara att kommentera dina frågor. Men kom ihåg ; Jag svarar INTE på anonyma frågor. Så skriv in ditt namn ! :)<3

Jag kommer svara på frågorna nån gång nästa vecka typ.. :) <3

Vet inte vad jag ska göra så ..


Yääh

Ni älskar mina egobilder eller hur ^^

Smiiiile Biitch :D<3

Hih.


Älskar dej 'matte' :)


är kär i denna tunika. Men frågan är ..


.. tycker ni jag kan ha den i skolan utan att se ut som en Hippie ?? :P:)


KOMMENTERA!


Med detta inlägg har jag gjort 200 inlägg :D

HIhihh ^^

Sitter och kollar på TV nu .. Menn det finns typ INGET att se :(

 

Puss ..


Emma ditt lilla ego ;)


Pics from the training.

Hej !

 

Jag ska hålla mej kort .. Här kommer bilderna Ellen tog när vi var på träning !


Jag & Selina.

Rallylydnad !


Nu har Ellen gått hem ^^ Hos skulle typ på middag hos några kompisar så :) Men jag har inte så mycket att säga mer :P Så.. Hihih ^^ Men visst är min blogg snygg nu :D:D:D I think so.
 Puss

Ah , jag just nu(:

:D

Nu har Kajis satt in min Header och fixat ! :D<3

Tack !

 

KLICKAHÄR!!!!!


bildbomb


Nu ska vi på promenad med Selina:D<3


ellen engardt

Gomööööörgon ^^


Idag kommer ju Ellen hit och vi ska bara flumma och sen klockan 14 ( två ) så ska vi gå hem till Fia ( Selina och Rallylydnadsskyltarna ska med ) och träna. Ellen ska bara titta på tror jag .. :P Men jag har inte så mycket mer att säga än det. Ellen kommer vid klockan tolv typ. Så jag får vääääääääänta .. Men då ska vi ut på en liten kortpromenad med Selina och sen ska vi bara vara hemma och sen blir det hundträning. Vi går inte till Fia förrän halv tvååååå. Men det tar en halv timme tjugio minuter att gå diit såe(: Men Ellen har ansvaret över min mobil då så hon får fota och filma! :) Så det kommer uuupp sen. *i think* Om det blir nåt bra såklart.


Pic:
 
Mitt 'ansikte' idag :) Och just nu dårå.

Och outfiten för dagen.
Mjukisbyxor: H&M Pris : ?
Linne : H&M Pris : ?
Och över tröja. Ingen aning om vad den kommer ifrån eller kostar heller ..


 Men nu sitter jag och skypar med Ellen. Inte så ovanligt :P Men hon kommer klcokan 12 såe(: Men nu ska jag vara social så ah.


Puss


Söv Gött.



Sara Von Porat <3

Tack sötaste Sara för du fixa min design :D<333333

Tryck på bilden vettja :)<33


välkommen åter !

Hej !

 

Japp , snart börjar rubriken . ( Välkommen åter , för er som är tröga ) Men det är iaf bäst. Det var inte så mycket mer än deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet . Så ah. men bläh -.- Jag vill skriva men har inget att skriva om ! Men ändå .. HIHIIH! Snart ska jag avslöja om vem som blir veckans blööögg. Hah. Så fortsätt rööösta bara. Gå in på kategorin tävlinagar och så ah. Men ah. Nu ska jag sluta tråka ut er så -.-
Puss Det blir inte så många mer inlägg idag .. Skulle jag kunna troo såee(:


Puss ( igen. )


Jag slår vad om att ni inte kan läsa min handstil xd<3


pratar med Ellen igen :D


♥Sötaste Ellen & Charlie ( Ellens förra hund ) ♥


^^

Jag blev tydligen med i nån blogg på en tjejs blogg. Så rösta på mej → här

 ;)


Lite smått & gott

Hejsan !


Jag pratade med Ellen för några sekunder sen men hon skulle äta nu så hon kommer tillbaka :D Men vi bestämde att vi skulle träffas i morgon. Så jag ska ta buussen te rösjö och sen träffar jag henne där och sen åker vi buss hem till mej igen. ;) Hhihihi. Men klockan 15 ( tre ) Så ska jag träna med Selina. Hos min syster Sofia och hennes två hundar Safira & Jasmine. Vi ska te ängen neranför henne och träna. Och då ska jag fråga Ellen nu om hon vill följa med när jag tränar. Hon bor ganska nära Fia så :) Hihihi. Men jag bloggar mer om det i morgon ! Kanske ;)

Nu sitter jag i vardagsrummet med datan och väntar på att Ellen ska logga in, så att jag kan fråga henne om hon vill följa med och kolla på när jag och Selina tränar. :D Hihih ^^

Det var inte så mycket mer jag ville säga så..


Puss


Jag idag.


Hundar :P

Hejsan !

Jag & Selina, Mamma, Jinny & Tessie har precis varit ute på en liten lunch promenad och .. behövr jag säga mer ? Här kommer bilder :D
Tessie & Jinny.
Foto och red. Jag.
( Iphone 4 )

Selina, Tessie & Jinny.
Foto & Red. Jag.
( Iphone 4 )


 hihih. Gulliga va ^^ 
Nu blir det nog att jag åker ner till Boxx Boxx och hyr en film. Eller så åker jag till Rösjö Hallen. Vi får se. Men jag vet inte vilken film men vi får se det med ^^

Ang. Min header. Har bett henne som har gjort den att göra den lite större och att det inte står 'våran blogg' där för det förstör ju Headern. ^^

Puss


Ny header. Vad tycks ?? :)


Av : →  www.kajis.blogg.se ←   :)


Selina fyller 2 år om ..

                                                   

rallylydnad.

God Morgon !

Nu har jag vaknat och sitter i vardagsrummet med datan. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt om det inte är nån som ringer asså. Men vi får se ^^ Hahah. Efter lunch så ska jag nog ut med Selina  och träna lite och så. Eftersom kursen i Rallylydnad 2 har slutat så måste man ju hålla igång ändå. Men i vår så ska jag och Selina gå Rallyludnad 3. Om ni inte vet vad Rallylydnad är för nåt så ska jag filma nån gång när jag och Selina går en bana. Så kan jag lägga ut den så får ni se. Hihih. Bra va ??

Rallylydnadsskyltar:

Över ; Ungefär så här ser Rallylydnad 1 skyltar ut. Fast det är betydligt många fler !



Jag hittade tyvärr ingen bild på Rallylydnad 2. Men för varje steg så blir det ju lite svårare. Rallylydnad handlar mest om följsamhet , sitt & ligg. Det är ungefär som vanlig lydnad fast mycket roligare får jag ju säga! :) Men tyvärr så kan jag inte lägga ut en video idag eftersom det ösregnar ute! -.- Men det får bli nån annan gång. Jag kanske har sagt det men i vår så ska jag och Selina gå Rallylydnad 3. Rallylydnad 1 är nybörjarklass och sen blir det ju liksom svårare och svårare. Jag kommer inte ihåg hur många nivåer de finns men nånting runt 5-7 .. ? Heheh. Jag har ingen aning men jaja. Hahah. Nu blev det mycket om Rallylydnad och mycket text. Men jag bloggar nog mer senare.




Puss


Sov Gott

Nu går jag och lägger mej :D


Tv..

Hej !

Nu sitter jag och kollar på TV. Men det finns ine så mycket bra att se på:( Men jaja. Det var bara det jag ville säga hahah. Det kommer kanske upp ett till inlägg senare.
Ignorera.

Puss


Nu logga Ellen ut ..

.. så jag tråkar.

Puss


Har sett en film ..

.. men jag kommer inte ihåg vad den heter xd. Men nu sitter jag i mitt rum och skypar med Ellen. 

 Men nu ska jag vara lite social mot Ellen. Så ah.

Puss


Julafton ^^

                                                   

.


Nåååååååååååååååån ..

.. som vill göra nåt i morgon kommentera det här inlägget:D<3


Dagens Ego- bilder..


Blah.

Har inget smink på bilderna det är därför dom är så fula ;)

Puss


Pics from .. Täby centrum .. ? :)

Hej !

Nu har jag kommit hem från Elin hon skulle på tränig så ah. Men nu ska jag nog ta mej ett bad ;d skönt, Men först ..

Pics:
 
Jag.

Jag & Elin(:

Haah kolla Elin :P

*host* ignorera mej bara.

I buuussen.

Det va allt. Bloggar mer senare .

Puss


Just nu - Hos Elin!

Hej!

Nu är jag hemma hos Elin vi tog bussen till rösjö och så köpte vi lite godis där och sen gick vi hem till henne. Men i täbban så var det väl kul, vi träffa sara och Fia :P Hahah. Men vi gick inte så mycket med dom. Men jaja. Jag köpte inte nåt förutom lunch på donken. Men på rösjö så köpte jag en sallad till min kanin och lite godis. Heheh :P

Nu kommer det lite flumm bilder på oss just nu. Men när jag kommer hem så kommer det bilder från täbban.


Puss


Drar nu ..

Hej !

Nu ska jag snart åka hem till Elin och sen ska vi te täbban. Haha. ^^ Men det kanske blir ett inlägg i täbban jag vet inte. Men det kommer bilder när jag kommer hem. Jag måste köpa en bussremsa asså! :P Hahah. Love ya.

Jag idag.

Puss


Tidig morgon..

God Morgon !

Nu har jag vaknat .. Det blev riktigt tidigt idag men jag kunde inte somna om): Men så är det. Så nu sitter jag i mitt rum och ska nog ta en dusch snart. Det är skönt på morgonen så att jag kan skölja bort tröttheten. Men jag sitter och skypar med Ellen och Elin också. Det är skojj. Bra att veta att jag inte är den enda som är vaken så här tidigt.. ^^ Men idag tror jag att jag ska göra nåt med Elin. ^^ Men bloggar nog mer senare.

Puss


Godnatt

Ska inte gå och lägga mej än men jag stänger av min ajfån nu ;) Men jag bloggar mer senare när jag vaknar i morrn. Puss

19:40

Hej!

Nu är klockan 19:40 ( se rubrik ) Och om 20 minuter så börjar Top Model ! Yey ! Det är ju x-tra kul nu när dom ska modella som vampyrer. Det gillas! Hahah. Jag kommer håg när jag var typ GALEN i Edward Cullen från Twilight. Hahah Är fortfarande det då xd men inte lika mycket.. ;) Hihih ^^ Men jaja. Sitter och vätar på att det ska börja nurå. Inte Twilight utan Top Model. Hahahah. ;)
Hahah Edward Cullen dårå.. *ahhahahahahhahahahhahahahahahhahaahhahahahahahhahahahahhahaha*
*host*
Haha. Men nu blev det mycket skratt . haha. :P:P:P Men jaja. har inte så mycket att säga mer nu så bloggar mer senare

Puss


Sitter och äter middag ..

.. och snart är de Top Model ! Hihih ^^ Har hört att dom ska modella som Vampyrer :D:D:D:D:D:D Hihih ^^

Puss bloggar nog mer senare ;)


Tydligen så måste detta fält fyllas i ..


Naglarna .. xd Dom är snyggare i verkligheten min cam suger -.- <3

BJUDERSOMFAN-.-


Sitter och målar naglarna.

Hahah . Det kommer bild senare.

Puss


20 kommentarer idag.


Design fix!

Hej igen !

Har fixat liiiite med designen på sidan nu. Så nu kan man se mina senaste inlägg och man kan söka i bloggen och jag har en bild och lite text och sånt ^^ Hahah.

Bara det jag ville säga ;)

Puss


Skönhets vård.. ?

Hej !

Nu sitter jag i mitt vardagsrum och har precis varit ute med Selina. Vi tränade , Rallylydnad och lite circuskonster ! (: Det var kul! Hihih. Men nu har jag iaf lite skönhetsvård. Jag har tvättat ansiktet och smort och blablabla :D Och snart ska jag måla naglarna. Hihih ^^ Men nu har jag inte så mycket mer att säga. Men i morgon så ska jag va med kompisar! ^^ Hahah. :P:P *i think*
Eftersom jag inte har fixat mej idag så får ni ingen bild :D Hahah. Taskigt I know ^^ Men så får det bli nuuu.. Bloggar nog mer senare ^^

Puss
CANON EOS 500D
Foto och red. Jag. (hihi jag hade lite kul när jag skulle redigera dom ^^ Men erkänn dom blev ganska coola..^^
Det är nagellacket som jag ska måla;)


the perfect smell


CANON EOS 500D
Foto och Red. Jag.


♥I ♥ U♥



Todays look.


Jag körde en osminkad Look idag.. Usch.

Och Outfit. Ett linne, en magtröja jag köpte igår och ett par 'tjockaleggins'.
Ser ni Selina där i bakrunden i min säng ^^ Hahah. :D


god morgon(:

Som rubriken.. God morgon på er. Allt bra ?? ^^
Idag så vill jag faktiskt vara med en kompis. Och just därför så svarar ingen ! Alla frågar mej om vi kan göra nåt och då kan jag inte .. Men nu så svarar dom inte .. WILMA S OM DU SER DETTA SÅ RING MEEEJ! Heheh.. 
Men jaja. Vi får se hur det blir med det. Annars så ska man väl bara göra det vanliga idag;
1. Fixa mej.
2. Ut med Selina.
3. Tråka ihjäl.
4. Blogga.

Hmm..
Usch jag hatar LOV! :O:O Nej det gör jag inte men just nu gör jag det. Alla som vill och kan göra nåt ringer mej NU ! Annars blir jag arg :D Hahah. Vet ni va jag har kommit på mej själv att göra .. ? Jo att göra smileys .. Måste sluta med det. Heheh. Men jag sa ju att dom skulle komma fram lite ibland så.. (: Hihih. Aja. Bloggar nog mer senare och då kommer det upp dagens face och blablabla..

Puss


Godnatt<3

Sover antingen nu ;) tidinställt inlägg detta för er som inte fattat det ^^ Puss Goodnatt bloggar mer i möörrn:)

RSS 2.0